• download

Profil Perusahaan

Wenzhou Jiaxun Electrical Co., Ltd.

Produsen Profesional dan Peneliti Kelenjar Kabel Nilon, Kelenjar Kabel Logam, Kelenjar Kabel Kuningan, Kelenjar Kabel Baja Tahan Karat, Pengikat Kabel Nilon, Pengikat Kabel Stainless Steel, Saluran Fleksibel Nilon, Pemasangan Saluran Nilon, Saluran Fleksibel Logam, Pemasangan Saluran Logam, Adaptor Saluran Kuningan , Nylon Hose Clamp, Metal Hose Clamp, Stainless Steel Hose Clip, Stainless Steel Hose Clamp Dll Aksesoris Kabel kanggo Sambungan Kabel lan Perlindhungan ing China.Produk Entuk UL (E356742), CE, SERTIFIKAT TUV lan REACH, ROHS, IP68, EX, TAHAN UV, Laporan Uji GRATIS HALOGEN dening SGS.Nduwe Kontrol Kualitas sing Ketat, Proses Pemesinan Lanjut, Konsep Perusahaan Inovatif lan Tim Teknis Profesional, Perusahaan Kita Ngembangake Cepet Banget Supaya Nggedhekake Pasar Terus lan Wis Lulus Sertifikat Internasional ISO9001:2008.

download

Misi Perusahaan

nggawe nilai kualitas kanggo pelanggan, nggawe kesempatan pembangunan kanggo karyawan, nggedhekake bathi kanggo perusahaan, éling kahanan win-win karo pasukan inti kuwat

Filosofi Perusahaan

Integritas mbukak lawang kanggo bisnis lan nggawe pondasi kualitas.

Konsep Manajemen

netepake bisnis kanthi tekun, tekun, nyambut gawe, ganjaran lan paukuman sing jelas

Pendekatan Bisnis

integritas, rasa syukur, perlindungan lingkungan

Semangat Karyawan

produksi aman, layanan antusias, kaunggulan, lan tumindak ngandika banter saka tembung

about_01
about_03
about_05

Papat Jinis Produk Utama Kita

Pengikat Kabel Nylon

Iki digunakake kanthi wiyar ing pabrik elektronik, motor, lampu, kabel komputer, dolanan elektronik lan produk liyane, mbenakake garis kabel ing kapal, mbenakake pipa minyak peralatan mekanik, lan kemasan sepeda utawa bundling obyek liyane.Desain awak sing kuwat, umur layanan luwih dawa.7 inku.resistance karat apik, jampel apik, ora gampang kanggo umur, lan toleransi kuwat.Oval, sirah kurang ngilangake alangan lan nggampangake nembus partisi tanpa sudhut cetha.

Pengikat Kabel Baja Tainless

Ikatan kabel stainless steel dirancang kanggo ngamanake jaran, kabel, cagak sarana, pipa, lan sapiturute ing kahanan lingkungan sing angel sing bisa nyebabake aplikasi strapping.Produk iki bisa digunakake ing ngendi karat, geter, radiasi lan suhu ekstrem kudu dianggep.Dasi kabel stainless steel kuwat banget, lan campuran 1:3 saka stainless steel lan dasi kabel nilon bisa ndandani kabel daya abot banget kuwat.Anti-ultraviolet, kurang asap, bebas halogen, ngunci diri, mekanisme bantalan bola, instalasi cepet.

Konektor Terminal

Minangka jinis konektor, terminal minangka komponen penting ing industri listrik.Iki nduweni peran sing ora bisa diganti lan ora bisa diabaikan.Amarga engineers lan teknisi pisanan mriksa antarmuka nalika overhauling.Yaiku, terminal diwiwiti, mula terminal Desain kasebut penting banget.Iku trep lan prasaja kanggo nggunakake.Sampeyan mung kudu mencet karo vise kanggo ngrampungake sambungan.Sampeyan bisa langsung masang kabel menyang bolongan wiring terminal, lan sambungan bisa rampung kanthi mencet utawa muter ing siji tumindak prasaja.

Aksesoris Kawat

Kabel lan saluran nyedhiyakake cara sing bisa dipercaya lan efektif kanggo entuk daya sing dibutuhake, nanging iki ora ateges cara sing paling apik.Busway bisa ngirit papan, nalika nyedhiyakake solusi distribusi daya sing luwih murah lan luwih fleksibel kanggo aplikasi sing kudu diganti lan adaptasi.Palung kabel, uga dikenal minangka palung kabel, palung kabel, lan palung kabel, yaiku piranti listrik sing digunakake kanggo ngatur kabel daya, kabel data lan bahan kabel liyane lan ndandani ing tembok utawa langit-langit.